Обратите внимание Боровчане,сезон дождей,похолодало

про братьев наших меньших

Re: Внимание ТРАВЛЯ СОБАК В ПОСЕЛКЕ

Сообщение Maniya » 19 июл 2013, 15:30

Maniya

Сообщение Ьorova » 19 июл 2013, 18:51

Ьorova

Сообщение Бабенко Юрій » 19 июл 2013, 19:15

По поводу агрессивности, так это довольно известный факт, что дворняги в глаза смотрят, чудеснейшее создание, а за спиной за ноги кусают.

Досить давно зі мною сталося саме так. Нащастя собака була не скаженна, інакше я тут на форумі уже не спілкувався б. А так залив укус одеколоном і обійшлось без наслідків.

В благородном деле профилактики, можно пойти и дальше, например отстреливать наркоманов.

Не наркоманів, а наркоторгівців, якщо їх не садять до в'язниці.

Обращаюсь к "народному мстителю", как то не благородно получается. Ты делаешь "правое дело", а за тобой другие трупы подбирают? Значит не собак ты боишься, а наказания.

Відверто скажу, якщо я вважаю свої дії правельними, а якась частина суспільства - ні. То я їх здійсню не афішуючи. Хочаби для того, щоб уберегти свою нервову систему від зайвих стресів. Їх і так багато. Хтось це назве боягузством, але для мене це тільки партизанщина. Хоча я противник підкреслюю, саме жорстокого вбивства тварин. Жива істота мучитись не повинна, але якщо собаку "присплять" у мене це не викликає жодних протестів.
Последний раз редактировалось Бабенко Юрій 19 июл 2013, 19:40, всего редактировалось 2 раз(а).
Бабенко Юрій

Сообщение Ьorova » 19 июл 2013, 19:18

Создала темку про самооборона от нападения собаки Читайте . И пусть это будут только для информации и вам не прийдется использовать на деле.. И все же знать это НАДО. viewtopic.php?f=33&t=587
Ьorova

Сообщение Maniya » 22 июл 2013, 08:54

Еще двух наших подопечных, самых доверчевых и ручных нет. Не буду говорить про жестокость, скажу просто, это неразумно! На их место прийдут новые, не привитые, не стерилизованные.
Maniya

Сообщение Vetal » 22 июл 2013, 09:39

Як не дивно, тема про собак стала дуже популярна на нащому форумі. Проблему треба рубати в корінь, а в даному випадку рвуться дрібні гілочки... Проблема не в бродячих псах, а в наших головах! Якщо молоде покоління (діти) почне по іншому дивитись на світ, тільки тоді щось зміниться. Якщо надати опіку одній собаці, на вулицю викинуть ще десяток, не бачу сенсу...

Щодо отруєнь, винен НЕ ТОЙ ХТО ТРАВИТЬ, А ТОЙ ХТО ВИКИНУВ ТУ СОБАКУ!!! У мого знайомого сусіди тримали собаку бійцівської породи і та собака постійно забігала у двір мого знайомого та кидалася на нього і його жінку, він не раз попереджував сусідів: "зробіть огорожу так щоб ваш пес не бігав до мене". Сусіди постійно ігнорували це прохання. Знайомий одного разу не витримав, дістав рушницю і застрелив пса, тушку перекинув хозяїнам в двір. І хто ж винен в даній ситуації??? Як кажеться: "ми відповідальні за тих кого приручили".
Vetal

Сообщение Maniya » 22 июл 2013, 13:52

Maniya

Сообщение Vetal » 22 июл 2013, 14:22

Vetal

Сообщение Бабенко Юрій » 22 июл 2013, 16:43

Еще двух наших подопечных, самых доверчевых и ручных нет. Не буду говорить про жестокость, скажу просто, это неразумно! На их место прийдут новые, не привитые, не стерилизованные.

Скажіть будьласка, а якби цього не сталося, то нові нещеплені і нестерелізовані пси і не з'явилися б? Відверто, не бачу зв'язку.
Хоча, якщо собака не агресивна, то немає особливого сенсу її й травити.
Бабенко Юрій

Сообщение Ьorova » 22 июл 2013, 19:03

Ьorova

Пред.След.

Вернуться в Зооуголок (зоокуток)