Бабенко Юрій » 05 авг 2013, 18:51
І я таких "мусульман" бачив. Він сала не їсть, зате на шиї кулон у вигляді голої баби. Питання ж не в тому, в усі часи і скрізь були люди яким до питань віри було байдуже. Справа в тому, що у нас ці маразматичні фемен спиляли поклонного хреста, і їм нічого. Спробували б вони образити іслам десь в Саудівській Аравії чи в Афганіствні.
Радуют так же наши девочки, которые на шею готовы прыгать после сладких сказок парнишь восточных.
Це факт. Ладні навіть іслам прийняти, по суті зректися Христа, одначе який їм і раніше був байдужим.
Мужчинам запрещено смотреть даже и без вожделения на женщин, одетых в плотно прилегающую к телу одежду, из-за которой видны ее формы (части тел из разряда "тяжелых запретов" - аврат-и гализа). Более того, запрещено смотреть с вожделением и на менее запретные части их тел, когда эти места обтянуты плотно прилегающей одеждой.
В Євангелії всі ці моменти значно простіші: "Хто подивився на жінку з пожаданням, той уже вчинив перелюб у серці своєму" (цитата, можливо, не точна).
Так что верьте в бога в вас, а не в того, которого продает вам поп.[/quote]
А Ви певні, що той бог, що в Вас, насправді Бог, а не сатана? Піп як людина може бути і дуже достойним, і дуже отстойним. Питання в церковних духовних скарбах перевірених часом. Питання в розумінні Божого Слова. Інакше, куди податися? У пятидесятники? У баптисти? У свідки Єгови? Чи самому трактувати Святе Письмо. Я колись спробував. Мені аргументовано довели, що то була єресь.
Последний раз редактировалось
Бабенко Юрій 05 авг 2013, 19:31, всего редактировалось 1 раз.