Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому стилю,

трудовые будни Боровские

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение lima » 30 дек 2012, 12:44

1. По поводу, того что зимы не ждали, это бред. Зима в нашем регионе 1 декабря. И того что ее не ждали, лучше не говорить.
2. Готовлю письмо с требованием очистить дороги в местную и Васильковскую раду. Вместе с ними заявление в прокуратуру, пусть пошевелят власть. Письма выложу тут.
Пс удивляет, что Салтановка нашла деньги, а у Боровой денег нет. Говорят с таксистов взяли по червонцу, на чистку, но работу не сделали. Я бы и 100 дал, был бы результат.
lima
 
Сообщений: 518
Зарегистрирован: 02 май 2012, 16:12

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение SOLOMIYA » 30 дек 2012, 17:44

С чистой душой поздравляем новую власть с Новым Годом и новой властью! Желаем удачи в главном своём назначении - робота над повышением благосостояния и условий жизни ( об этом не забывать) Боровчан.
SOLOMIYA
 
Сообщений: 4
Зарегистрирован: 30 дек 2012, 15:18

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение loboda » 30 дек 2012, 18:10

Шановні депутати "серго" та "левчук".....щиро дякую за оперативну брехню (перепрошую за "сленг" )

По перше: сесії перетворили на кулуарні зустрічі на які не пускають представників які освітлювали діяльніть влади. Проводяться вони в кабінеті уже нового заступника голови Панченко Наталії Михайлівни ( єкс.кабінет Воров,я Ф) і якщо пан Андрій ще живий, то підтвердить як довго вагались депутати пускать його чи ні на сесію. А громаді зась!!!
Щодо благодійного внеска! Шановні ! Ви живете за рахунок громади! То ще й внесок потрібно нести? Чому ж ви не пожуртвували 150 грн.Х 30 ---- 4500 гр та суміш для доріг, а віддали перевагу начебто "подяці" в ресторані тим, хто цього не пам,ятає. А реальна подяка від громади не забарилася б. Чи вже зовсім Вас вибрала громада не внески вам робить. Чи зовсім вже від величі криша їде?
Що стосуеться виконкому то не підміняйте реальні дії заумними словами. Люди не такіж дурні.
А тепер по питанню Черняка . Звичайно, відкрито прізвище його не звучало, але питання щодо продовження аренди його зятю та тестю Заславець пройшло "без доопрацювання". Він лобіював це питання постійно...!!! А тут така "вода мутна" чому не скористатися ситуацією якої чекали так довго.
Пане Сер.го, не робіть мутної води то і рибку ніхто ловити не буде.
Щодо стоянки! Хіба можна так ставити питання Або ринок,або стоянка. Якщо є ринок
то обов,язково є і стоянка.
Незалежно від того хто надає ці послуги. Не можна вирішувати питання на половину ,інакше це шлях до штучно створенних проблем.
Алеж постає ділема. Організувати стоянку - значить трішки пристиснути інтереси пана Черняка. Приорітет віддано....здогадались кому.
Так ви хочете сказати,що відстоюєте интереси людей? Так! Але "своїх" людей.
Ось Вам пане и ваші слова: "Всі хто просить для людей завжди отримає"
А щодо премій то звичайно ми не можемо знати їх межі. Ми можеио тільки орієнтуватися по
"прикиду" деяких дуже старанних виконавців.
Шановні ! Говоріть з людьми на одній мові - мові справ, ось тоді вас будуть розуміть люди та підтримувати.

Пане Левчук! Для вас вибори це торгівля совістю. Є вибори, будуть чи пройшли я завжди відстоюю інтереси громади.
Ось тому і вступаю з вами в дискусію. Люди вже зневірились у владі, клановості, загубили надію на майбутнє
Зробіть щось корисне для людей будь-ласка, а не займайтесь демагогією. Ось тоді і буде ваша відвлвідь гідною.
loboda
 
Сообщений: 28
Зарегистрирован: 23 июл 2012, 10:22

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение SOLOMIYA » 30 дек 2012, 18:21

SOLOMIYA
 
Сообщений: 4
Зарегистрирован: 30 дек 2012, 15:18

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение SOLOMIYA » 30 дек 2012, 18:27

Спасибо Вам, госпожа Лобода, за прояснение ситуации в поселке! Полностью поддерживаю Ваше мнение!
SOLOMIYA
 
Сообщений: 4
Зарегистрирован: 30 дек 2012, 15:18

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение SOLOMIYA » 30 дек 2012, 18:51

Господин ser.go, Вы конечно меня простите, но читая Вас душа болит! Пахнет Сталинизмом - нет человека, нет проблемы..... нет базара - нет парковки! Может быть нет коровника, украденого Вашим родителем у ААНУ и нет Вашего бизнеса? ;)
Я конечно, прошу прощения, но доходность местного бюджета меня, как общественность, очень сильно интересует... и очень жаль, что Вас, как депутата местного совета, это не волнует. И хочу Вам напомнить, что именно те предприниматели, которые стоят на рынке формируют одну из доходных статей местного бюджета. К Вам напрашивается вопрос: как депутат, какими интересами Вы руководствуетесь, что бы высказывать подобные заявления?
SOLOMIYA
 
Сообщений: 4
Зарегистрирован: 30 дек 2012, 15:18

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение Бабенко Юрій » 30 дек 2012, 20:18

Думаю, є сенс викладати офіційні рішення місцевої влади на сайті. І, зокрема прибутки і витрати місцевого бютжету. Тоді більшість питань буде просто знято.
Інакше, буде зрозуміло, що від громади є що приховувати.
Бабенко Юрій
 
Сообщений: 577
Зарегистрирован: 28 ноя 2011, 21:13

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение Levchuk » 30 дек 2012, 22:51

Levchuk
 
Сообщений: 174
Зарегистрирован: 15 мар 2011, 18:17

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение ser.go » 31 дек 2012, 06:19

Шановна loboda
Не замінюйте бажане дійсністю. Я надав правдиву і не упереджену інформацію, якщо вона Вас не влаштовує, то це не значить,що хтось бреше.
"Кулуарні зустрічі" завжди можна проглянути на відео з цього сайту. Чи може ви не побачили там членів виконкому та інших представників. Пан Андрій сам скаже хто вагався, а хто ні.
Перед остання сесія проводилась в клубі, представників громади майже не було (холодно), а ви депутати не люди тому мерзніть.
Кабінет заступника голови Панченко Наталії Михайлівни знаходиться в іншому крилі будівлі.
Але Ваша фраза "Ви живете за рахунок громади!" обурює найбільше. Я живу завдяки роботі своєю головою і руками, та ще й плачу податки. Мабуть Ви спутали Верховну раду з селещною. Жоден депутат крім секретаря не отримує ні копійки з селещного бютжету.
По внескам. При розчисткі вулиць на своєму окрузі, з свого карману заплатив за трактор такуж суму, як зібрав весь мій округ. Але чомусь ця інформація нікого не цікавить, більш цікаво скільки коштує "бенкет".
Я не буду сперечатись по землям навколо ринку пана Черняка, але питання розглядалось на комісіях і було підготовлене. Аргументи " не продлить " 1. Потрібна стоянка 2. Перкривається рух. Аргументи продлити 1. Кошти в бютжет селища 2. Робочі місця для підприємців 3. Законно підстав не продлити не має.
Так стоянки потрібні, але чомусь вони відсутні і біля ринків міста Фастів і міста Васильків. Чи назвіть мені стоянку, хоч біля одного магазину, окрів торгових точок Дубровського І.Б.
Кожен з нас відстоює інтереси громади, але де є дві людини, завжди буде два інтереси. Чому люди з мого округу звертаються до мене як депутата, а з іншого ідуть на сесію і відстоюють "свої" інтереси.
Є питання звертайтесь.
ser.go
 
Сообщений: 66
Зарегистрирован: 23 мар 2011, 01:11

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение ser.go » 31 дек 2012, 06:34

По ремонту дороги по вул.Соколова.
1. Я дуже поважаю депутата від вашого округу, вона молодець і провела великий обсяг роботи. Так мені теж не подобається підхід до ремонту доріг, теж рахую що в першу чергу повинні робитись дороги в які вклали кошти мешканці. Але це моя думка.
2. Капітальний ремонт вул.Соколова був закладений в проєкт розвитку селища на 2012р. Були кошти на розробку кошториса цих робіт. Бо кошти на капітальний ремонт можуть бути виділені тільки після виготовлення та затвердження проєктно-кошторисної документації. АЛЕ ЧОМУСЬ ПРОВОДИВСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ КИЇВСЬКОЇ І ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ.
3. Так і в бюджеті 2013р закладені кошти на виготовлення проєктної документаці, але якби вона була зроблена вже б йшли кошти на роботи.
ser.go
 
Сообщений: 66
Зарегистрирован: 23 мар 2011, 01:11

Пред.След.

Вернуться в Будни

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4

cron