Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому стилю,

трудовые будни Боровские

Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому стилю,

Сообщение loboda » 28 дек 2012, 14:40

Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому стилю, влади.


Причому як для представників нової (по старому стилю) влади, так і для тих, хто нинi втілює переможену сторону. Про перші кроки й очікування від нової влади розмірковує громада.

Майже місяць минув від першого робочого дня новообраного В,О голови та секретаря селищної ради.. Що ми маємо вже зараз, і що чекає на нас у майбутньому?
Ви помітили яка наступила тиша!!!! Ніхто не коментує ніякі засідання, сесіїї. Ніхто не робить зауважень щодо освітлення питань та рішень які приймаються на сесіях. Усі задоволені. Яка гармонія? А чому і ні?
Перше, що буле зроблено – банкет в честь перемоги. Депутати зібрали по 150 гривень та не дивлячись на те, що практично немає доріг, все ж добрались до місця локації свята. Дороги не пріоритетне питання та й коштів на них немає.
По –друге – не дивлячись на вихідні чи робочі дні екстрено провели засідання сесії де першим питанням розглянули «свої» болючі питання. Вигнали «неугодних» або як вони кажуть «бездіяльних» з виконкому та «запросили» ( яке тільки гарне слово, не враховуючи того, що ті на порозі лежали та нетерпляче чекали ) своїх, дуже діяльних членів. Діяльність цих членів давно відома громаді і коментарі тут зайві. Тому на сайті так скромно і висвітлюється ця подія. А може щось інше…..?
По третє – терміново розглянуто питання щодо продовження оренди землі пану Черняку та його зятю. Стоянка біля ринку не потрібна! У коритця все тіж…….
Одна з депутатів щось спробувала попросити для «Людей», так її тут же на сайті заклеймив позором інший дуже діяльний депутат( який не був ні на жодному засіданні сесії, а спостерігав зі «святкових» зібрань та коментував з «сайту»), мов Нью-Васюків тут не буде і не надійтесь, нагадав про скрутні часи…, тощо. А гроші на премії ( питання за що?) було виділено без «шуму і пилі»
Дуже боязко пролунало питання щодо організації роботи хлібного ларька для соціального хліба. Знову не так! На доопрацювання. А от по першим питанням …..як по маслу. Така згуртованість та порозуміння захоплює!!

Шановні, як цікаво спостерігати за агонію людини яка поклала на вівтар свого життя совість. Про що це я говорю? Яка совість, цього поняття в їх словнику немає.
Коли громада зрозуміє, що мовчати – не значить робити добро, що ті хто у влади працюють для громади, а не для себе - тільки тоді ми оберемо і отримаємо гідну нас владу.
loboda
 
Сообщений: 28
Зарегистрирован: 23 июл 2012, 10:22

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение Levchuk » 28 дек 2012, 20:19

Levchuk
 
Сообщений: 174
Зарегистрирован: 15 мар 2011, 18:17

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение NEMO » 28 дек 2012, 21:39

..кожен має право на власну думку!
..чим більше буде спілкувань, тим зрозумілішим буде стан речей, у відношенні до ситуації.
..головне - не мовчати!
Аватар пользователя
NEMO
Site Admin
 
Сообщений: 1123
Зарегистрирован: 14 мар 2011, 17:12

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение lima » 29 дек 2012, 07:18

1. А что за ситуация с дорогами? Т.к. сегодня у меня капнула последняя капля терпения. А то оказывается есть инфа, но ее не оглашают.
2. Можно узнать ФИО В.О. и правильное название его должности?
lima
 
Сообщений: 518
Зарегистрирован: 02 май 2012, 16:12

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение loboda » 29 дек 2012, 13:06

Шановний пане ... я вибаченнями!
Ситуація з дорогами не на папері а в реальності, на головній площі селища та тощо.. Кому и куді потрібно вникати? Це Ви вникайте і вирішуйте!!! Вас обрано для цього і з Вас спітається. Як не помиляюсь Ви є детутатом !?
Які ще Вам потрібні доводи і факти? Підійдіть до людей ближче та спитайте.... Почуете там і факти і доводи.

Відповідь на питання Lima
Ф.І.О. нашої В.О - Березанська Оксана Петрівна
loboda
 
Сообщений: 28
Зарегистрирован: 23 июл 2012, 10:22

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение Levchuk » 29 дек 2012, 21:42

Шановна Лобода! Давайте внесемо ясність про який "стан доріг" ми спілкуємось. Якщо про стан з прибиранням снігу то я повністю з Вами згоден, і як мешканець селища, автомобіліст, пішоход і навіть як депутат обурений і невдоволений! Ця ситуація вже стала типовою для Борової останні кілька років, і чомусь в минулі роки Ви не піднімали цієї теми... Щодо загального стану дорожнього покриття в селищі, а особливо асвальтування другорядних вулиць, моя позиція така,- на асвальтування своїх доріг заслуговують в першу чергу ті вулиці, жителі яких вже прикладали власних зусиль по їх утриманню та відновленню, а не чекали "манни небесної"...І ще одне, вибори минули, заспокойтесь, відкладіть в сторону передвиборчі лозунги і давайте спілкуватись зрозуміло для людей.
Levchuk
 
Сообщений: 174
Зарегистрирован: 15 мар 2011, 18:17

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение ser.go » 29 дек 2012, 22:25

По перше, сесії стали підготовлені, все обговорення проходить в профільних комісіях. Чи комусь хочеться ловити рибу в мутній воді?
По друге, 150 гривен кожен депутат виклав з своїх власних коштів, а не залучали спонсорів яким потім потрібно віддячити.
Хочете допомогти з дорогами внесіть благодійний внесок на рахунок селищної ради, а депутати Вас підтримають.
По трете, депутати мають повне право ігнорувати сесії які проводяться в вихідні дні, але вони прийшли на сесію.
Ніхто нікого не "виганяв". Провели реорганізацію виконкому. Подякували тим членам виконкому які працювали з Федіром Володимировичем, і вибрали тих які будуть працювати з Оксаною Петрівною. Не розумію чому не було питань по першому складу виконкому. Є питання по членам виконкому пишіть.
По пану Черняку питань не було. Було заслухано заяви 5 ти підприємців про продовження оренди та зміну цільового призначення землі. Так призвіще Заславця там присутне, але чому одним ми оренду продовжуємо, а іншим ні. Все оформляється згідно Законодавства. Стоянка біля ринку потрібна, але можна закрити ринок і вже не потрібна.
Всі хто просить для людей завжди отримає.
Премії були винесені на сесію, а раніше? Так премії виділили, але в яких межах.
Питання ларька по продажу соціального хліба було перенесено, бо не пройшло ні однієї комісії. Будуть висновки комісій, буде розглянуте питання.
ШАНОВНА ГРОМАДА ВИ ОБРАЛИ ДЕПУТАТІВ І ВИ ЗАВЖДИ МОЖЕТЕ СПИТАТИ ПРО ВСЕ ЩО ВАС ЦІКАВИТЬ В РОБОТІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
ser.go
 
Сообщений: 66
Зарегистрирован: 23 мар 2011, 01:11

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение ser.go » 29 дек 2012, 22:33

ser.go
 
Сообщений: 66
Зарегистрирован: 23 мар 2011, 01:11

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение NEMO » 30 дек 2012, 06:39

..добре, що знайшлись пояснення!

Я вдячний "loboda", що підняли питання, а також "ser.go", що дав розгорнуту відповідь про стан речей. Також вдячний "Levchuk" і "lima" за підтримку діалогу! Звісно, що цей текст прочитало значно більше людей, ніж відповіло, але може ще допишуть..

..всі ці питання місцевого життя і самоврядування, вимагають певних зусиль від обранців, а також накладають певні обов'язки перед виборцями. Нічого дивного, що виникають "незрозумілі" питання - відео з сесій дивляться не всі, а папери з рішеннями на сесіях - так взагалі відсутні. Традиційно. То чому дивуватись на такі питанн? А може іх докладати на огляд небайдужих і прискіпливих односельців до нашого сайту, щоб зняти зайву підозру у нечесності і зробити відкритою свою роботу, бо яка там таємниця?

..зміни відбулися, змінили керівний склад в сільраді - чекаємо на зміни в спілкуванні, на своєчасне і належне поінформування населення селища Борова та прилеглих територій, про свої дії та заходи, усіма доступними шляхами, згідно законодавства...
Аватар пользователя
NEMO
Site Admin
 
Сообщений: 1123
Зарегистрирован: 14 мар 2011, 17:12

Re: Банкет серед чуми або перші кроки «нової», по старому ст

Сообщение pele » 30 дек 2012, 11:08

Давайте трохи почекаємо з висновками відносно "нової -старої" влади. Прийшли ті люди, які дуже хотіли прийти. На перший погляд, нічого не змінилося. Як не готувались сесії так і не готуються, як не збирались депутати в комісіях так і не збираються(окрім тих депутататів, яким "треба" збиратись). На прийняття нового бюджету ледве "нашкребли" кворум, тому що попередили про сесію тільки тих депутатів,яких треба було попередити. Моя думка нейтральна, тому що і в роботі команди Воробея були недоліки, і я буду намагатись висвітлювати всі позитиви та негативи сьогоденної адміністраціі.
pele
 
Сообщений: 23
Зарегистрирован: 06 июн 2011, 13:09

След.

Вернуться в Будни

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9

cron