motttv » 19 окт 2012, 16:24
denim писал(а):
Нам не потрібен якійсь зовнішній статус страдальців, ми не фарісеї, хто де страждає Бог бачить. Я не накого не наводжу наклеп. Суть моєї позиції: громаді потрібна земля і в мене є сумніви, що землі (або приміщення) в прийнятному місці немає, бо, як мені здається є субєктивні упередження щодо нашої громади. Селищна Рада може заняти деструктивну позицію: "наскількі нам відомо землі немає і крапка", навіть упереджену: "хто ви такі, в нас є церква і московські... нам не потрібні", а може і конструктивну: "давайте разом ще раз подивимося на план, можливо є якісь споруди, які пусті та використання яких не очікується, можливо є покинуті будинки, можливо є ділянки щодо яких власники не виконують зобовязань тощо". Ось до чого я закликаю. Я ще раз підкреслюю я не був на сесії і не дивився відео, можливо деякі члени громади і вели себе надто емоційно і не стримано, проте питання залишається.
Зараз територіально я не знаходжусь в Боровій і не буду наближчим часом, при нагоді спитаю в о.Василя про можливість викладення запитів на форумі (якщо так цікаво).denim
Вибачте що перекинувся з теми на тему. На мою думку то буде розумніше щоб такі питання розглядались по топіку.
Пропоную Вам "denim" все таки знайти спонсорів.... і всією Вашою громадою (може і більшостю, але я все таки думаю що меншістю), які б вирішили земельні питання, але за територією Борови, бо бачите ж самі що землі нема. Вам депутати особисто відповідають: "ЗЕМЛІ НЕМА!!!" Може Засуха допоможе. Частина то (невеличка) Борової знаходиться у раді Василькова. Заберіть заправку або ресторан "у коваля". Якраз за "молитвенним домом" місце теж є. А краще поставить чотири сваї навколо любого храму який Вам заманеться і над ним побудувати те що хочеться. І буде храм внутрі храму "нераскольнікі" над "раскольніками" і по вище його робіть щоб Москву було видно... І як співав Висоцький "Купола в России кроют чистым золотом -Чтобы чаще Господь замечал"