обговорення виділення земель..

Обсуждение различных проектов постановлений и другие планы на будущее

Re: обговорення виділення земель..

Сообщение motttv » 18 окт 2012, 14:40

motttv

Сообщение denim » 18 окт 2012, 14:41

Чому? Я не памятаю, щоб на Пасху був незадоволений.
denim

Сообщение motttv » 18 окт 2012, 14:55

motttv

Сообщение denim » 18 окт 2012, 15:06

Не до цього!
denim

Сообщение motttv » 18 окт 2012, 15:16

motttv

Сообщение Vetal » 18 окт 2012, 15:23

Vetal

Сообщение NEMO » 18 окт 2012, 15:43

..якось, оффтоп переріс в змагання про святість, і спілкуючі втратили суть теми..
..мабуть моє нагадування буде не зайвим, що саме про обговорення виділення земель, які були "детонатором" ситуації, треба повернути спілкування...

..відповідь на теренах нашого форуму від головних діючих осіб тієї події ми марно чекаємо, вони самі не напишуть, а от створити ситуацію і сколихнути людей - в них вийшло. Може це й на краще...

..прохання до denim: заповнити власний профіль та додати свою аватарку, може детально розповісте про себе і своє життя, дасте посилання на свою сторінку у вконтакті-фейсбукі, створите більш дружній імідж. Бажано в новій темі, де докладно розповісте про своє...
NEMO
Site Admin

Сообщение Бабенко Юрій » 18 окт 2012, 19:51

denim пише: "Можете підказати в яких злочинах Патр.Кирил прислужив Путіну?"
Кіріл патріарх порівняно недавно. Але РПЦ існує досить давно, і в цьому контексті згадати хоча б Чечню з бєзпрєдєлом який там творився. Та й Кіріл, безсумнівно, іде у фарватері кремля і намагається провадити імперську політику тільки вже засобами церкви.
denim пише: "Ще раз повторю Вам, з КДБ співробітничав Філарет, за Володимира і Кирила я такого не чув." Думаю, ні для кого не секрет, що в СРСР стати просто єпископом, я не кажу вже про архієпископа, без згоди КДБ було нереальним.
Бабенко Юрій

Сообщение motttv » 19 окт 2012, 16:24

denim писал(а):
Нам не потрібен якійсь зовнішній статус страдальців, ми не фарісеї, хто де страждає Бог бачить. Я не накого не наводжу наклеп. Суть моєї позиції: громаді потрібна земля і в мене є сумніви, що землі (або приміщення) в прийнятному місці немає, бо, як мені здається є субєктивні упередження щодо нашої громади. Селищна Рада може заняти деструктивну позицію: "наскількі нам відомо землі немає і крапка", навіть упереджену: "хто ви такі, в нас є церква і московські... нам не потрібні", а може і конструктивну: "давайте разом ще раз подивимося на план, можливо є якісь споруди, які пусті та використання яких не очікується, можливо є покинуті будинки, можливо є ділянки щодо яких власники не виконують зобовязань тощо". Ось до чого я закликаю. Я ще раз підкреслюю я не був на сесії і не дивився відео, можливо деякі члени громади і вели себе надто емоційно і не стримано, проте питання залишається.

Зараз територіально я не знаходжусь в Боровій і не буду наближчим часом, при нагоді спитаю в о.Василя про можливість викладення запитів на форумі (якщо так цікаво).denim

Вибачте що перекинувся з теми на тему. На мою думку то буде розумніше щоб такі питання розглядались по топіку.

Пропоную Вам "denim" все таки знайти спонсорів.... і всією Вашою громадою (може і більшостю, але я все таки думаю що меншістю), які б вирішили земельні питання, але за територією Борови, бо бачите ж самі що землі нема. Вам депутати особисто відповідають: "ЗЕМЛІ НЕМА!!!" Може Засуха допоможе. Частина то (невеличка) Борової знаходиться у раді Василькова. Заберіть заправку або ресторан "у коваля". Якраз за "молитвенним домом" місце теж є. А краще поставить чотири сваї навколо любого храму який Вам заманеться і над ним побудувати те що хочеться. І буде храм внутрі храму "нераскольнікі" над "раскольніками" і по вище його робіть щоб Москву було видно... І як співав Висоцький "Купола в России кроют чистым золотом -Чтобы чаще Господь замечал"
motttv

Сообщение denim » 22 окт 2012, 08:34

denim

Пред.След.

Вернуться в Проекты