ЧОМУ Я ОБИРАЮ КИЇВСЬКИЙ ПАТРІАРХАТ А НЕ МОСКОВСЬКИЙ

исторические моменты подтвержденные фактами

Re: ЧОМУ Я ОБИРАЮ КИЇВСЬКИЙ ПАТРІАРХАТ А НЕ МОСКОВСЬКИЙ

Сообщение NEMO » 17 июл 2012, 13:42

..згідно даних реєстрації, в мережі та на ресурсі, під різними ніками є одна й та ж особа. Свій слід залишила вона в багатьох місцях, навіть незмінні дані і манери спілкування, а також власні фото та описи. Мова йде про порушника спокою на форумі, "фамілія" і статус якого всім відомі, а також його стиль спілкування..
..мав бажання знову його забанити, але стримався, бо згадав приблизну фразу:

.."идиоты они забавные, поэтому каждая деревня стремиться иметь их у себя, хотя-бы одного ..." (доктор Хаус)(С)

....залишимо собі цього, хай верещить та брищить, анонімний "капрофаг" в кімоно. Може, своїми діями він нам вкаже, як робити не слід..
NEMO
Site Admin

Сообщение Levchuk » 17 июл 2012, 17:10

Levchuk

Сообщение LobunetsFilm » 19 июл 2012, 06:13

Пару останніх сторінок переписки з темою ніяк не повязані. Є пропозиція до модераторів або почистити тему, або вирізати цю словесну перестрілку в окрему тему. Запитання до киевлянин2: яка ваша ціль перебування на цьому форумі? Якщо немає тут ваших однодумців, вас ображають, всі вважають що ви їх ображаєте, невже не краще покинути цей форум і не портити нервів ні собі ні іншим? Ви навмисне заставляєте людей вас ображати, зневажаючи їхні релігійні чи політичні погляди. Не соромно?
LobunetsFilm

Сообщение Бабенко Юрій » 19 июл 2012, 07:13

О Володимир писав: "Вот эти самые "ще хтось",тоже часть украинского народа,кстати и те по вашему определению "идоти", которых вы предлагаете уничтожить физически,
Levchuk писал(а): від цієї "...идоти" треба позбавлятись. останнім часом, все більше, це хочеться робити фізично...
тоже к вашему сведению часть того же народонаселения.Так что думаю у вас и уважаемого Немо больше поводов извинится перед честным народом..."

Повинен зізнатися, що може і в мене часом виникає бажання вчинити щось таке, чого, сподіваюсь, я не зроблю ніколи. Мабуть це притаманно людям взагалі.
І звинувачення в закликах до фізичного знищення, як на мене, безпідставні.
О. Володимир, не провокуйте людей, Ви, як священник мусите розуміти, що це гріх.

"Пару останніх сторінок переписки з темою ніяк не повязані." цілком згоден.
Якщо спочатку дискусія велася саме з приводу патріархатів, хоча інакше як перестрілкою і її не назвеш, бо аргументи просто ігнорувалися, то зараз це взагалі ка зна що.
Бабенко Юрій

Сообщение NEMO » 19 июл 2012, 07:40

NEMO
Site Admin

Сообщение bestia » 19 июл 2012, 08:21

bestia

Сообщение bestia » 19 июл 2012, 08:32

bestia

Пред.След.