ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ?

исторические моменты подтвержденные фактами

Re: ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТ

Сообщение Бабенко Юрій » 16 фев 2012, 20:54

О Володимир писав: "Но при этом в Церкви существует правило, что до суда человека нельзя считать осужденным. Именно поэтому те еретики и раскольники, которые были осуждены законным церковным судом и не пожелали раскаяться, лишаются всех даров Божиих(как в случаи с "киевским патриархатом". Якщо я правельно зрозумів, то насьогодні КП, згідно ваших тверджень, в гіршому становищі ніж, скажімо, католики?
Бабенко Юрій

Сообщение Levchuk » 16 фев 2012, 22:06

Levchuk

Сообщение NEMO » 17 фев 2012, 07:22

NEMO
Site Admin

Сообщение bestia » 17 фев 2012, 09:42

"Незнание закона не освобождает ответственности"
Зато знание - запросто!

Любимая пословица "служителей закона"
bestia

Сообщение Levchuk » 17 фев 2012, 10:36

Гроші правлять світом, заміняють розум, честь, совість, а декому й віру. Парадокс в тому, що о.Владімір будує церкву в Ч.Мотовилівці буквально через дорогу від існуючого Православного Храму, йому такий наказ дали з МП, і їх не хвилює ні моральний ні духовний аспект. Пояснював о.Владімір це дуже високодуховно, але виглядає це якимось позором для нас українців, для нашої недолугої влади яка дає добро на такі будови, сіючи сьогодні ворожнечу майбутнього .А ще в Ч.Мотовилівці та В.Молтовилівці люду проживає багато, а значить і потенційний приход буде в "плюсах". Навіщо їм нести Віру в бідні, маленькі села (а тим паче до Африки) де мало населення,зневірений народ, вони краще тут на голови повилазять через показуху, пропаганду, воржнечу... І дарма, що прихожан у о.Владіміра півтора десятки душ, зате в нього є гучномовець в який він на Пасху перекрикує дзвони сусіднього Храму, а ще в ньго є інтернет і головне ненависть до України...
і я вже чую як гремить клавіатура,
і форум наш поповнить новий перл...
Хоча не трудіться відповідати, я підтримую заключення пана NEMO.
Levchuk

Сообщение о.Владимир » 17 фев 2012, 12:11

Последний раз редактировалось о.Владимир 17 фев 2012, 14:18, всего редактировалось 3 раз(а).
о.Владимир

Пред.След.

Вернуться в история&факты