ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ?

исторические моменты подтвержденные фактами

Re: ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТ

Сообщение NEMO » 16 фев 2012, 04:16

NEMO
Site Admin

Сообщение bestia » 16 фев 2012, 13:53

вот интересно, а московские раскольники (читай секта православного толка) покаялись, когда их через 100 с лишним лет официально признали?
bestia

Сообщение Бабенко Юрій » 16 фев 2012, 19:35

О Володимир писав: "Конкретные факты указываю на то что и баптисты веруют в Троицу и пятидесятники тоже и даже сандеевцы веруют в Троицу,но если они приходят к Православию,то их крестят как не крещенных даже при условии если они принимали водное крещение у себя в сектах (во имя Троицы кстати)" У Ципіна і в Кураєва я читав щось зовсім протилежне, і, доречі, Ципіна я вже цитував на форумі. Або вони помиляються, або Ви, якщо вони неправі, то вкажіть де можна прочитати авторитетну протилежну думку з цього питання?
Щодо протистояння православному світові, то в мене такого відчуття немає. Навряд чи можна комусь протистояти неусвідомлюючи цього. І для "стенаний" я не бачу причини. Зрештою, ви робите свою справу, а ми свою, і суть тут зовсім не в православії. Просто ми самостійники, а ви єдінонєдєліміщікі, от і все.
Нажаль, у мене немає можливості спілкуватися з представниками православних церков окрім КП і МП щоб самому переконатися якою мірою нас сприймають чи несприймають, а вашим доводам я беззастережно довіряти не можу, з причини вашої заангажованості.
Бабенко Юрій

Сообщение о.Владимир » 16 фев 2012, 19:45

Последний раз редактировалось о.Владимир 16 фев 2012, 20:50, всего редактировалось 1 раз.
о.Владимир

Сообщение Бабенко Юрій » 16 фев 2012, 20:13

О Володимир писав: "Русскую Церковь не признавал только Константинополь,все остальные Поместные Церкви ни на миг не прекращали евхаристического общения." Так це було, чи ні, краще дізнаватись із незалежних джерел. А то ж можна про щось сказати, а щось і замовчати. Доречі, цікаво, а з Константинополем ці церкви мали євхаристійне спілкування? Мені здається, що в цій ситуації мав би бути якийсь принциповий вибір. Чи було і вашим, і нашим? І як бути з єдністю якщо туж американську церкву одні визнають, а інші, в даному випажку Константинополь, ні. Щось тут забагато політиканства, і зовсім мало християнства.
З усього видно, що діалог у нас не виходить. Це скорше можна назвати перепалкою. Пошуку спільних точок і бодай якогось зближення позицій для подальшого розв'язання проблем не спостерігається. Нам просто доводять, що ми безблагодатні, і прицьому чути нас не хотять. Ні о. Володимир, ні хто знати не може, визнають, чи не визнають КП в майбутньому, я підозрюю, що і насьогодіні ставлення до КП серед православних церков не настільки однозначне, як про це говорить о. Володимир.
Последний раз редактировалось Бабенко Юрій 16 фев 2012, 20:31, всего редактировалось 1 раз.
Бабенко Юрій

Пред.След.

Вернуться в история&факты