ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ?

исторические моменты подтвержденные фактами

Re: ЧОМУ СВІТОВЕ ПРАВОСЛАВ'Я НЕ ВИЗНАЄ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТ

Сообщение bestia » 14 фев 2012, 07:22

bestia

Сообщение bestia » 14 фев 2012, 07:27

bestia

Сообщение bestia » 14 фев 2012, 08:01

bestia

Сообщение Бабенко Юрій » 14 фев 2012, 22:18

Московський Патріархат мені зовсім не "ненавистный". Мені дійсно "ненавистна" його сучасна політика. Яка, і я на це сподіваюсь, рано чи пізно зміниться, і перестане бути мені "ненавистной". Питання тільки в тому, чи я доживу до того часу. Та, зрештою, про що ми можемо з Вами говорити? Якщо я Вам вказую на конкретні церковні канони і практику, які забороняють вдруге христити охрещених в ім'я Св. Трійці, а Ви мені на це: "И бесы веруют". Просто так, смик цитату зі Св. Письма, але я таке спостерігав у протестантів. А ще говорите про "кощунство". "Бесы" може й "веруют", але в Ім'я Св. Трійці не хрестять. Та я розумію, треба ж щось сказати, коли й сказати нічого.
Про що ми можемо з Вами говорити? Якщо Ви, взагалі-то, прагнете довести всупереч історичним фактам: "Щоб не робив МП - це завжди правильно, бо це наші." Звиняйте, це мені нагадує, коли в одному з африканських племен запитали: "Що таке добро і що таке зло?" А ті відповіли: "Добро - це коли ми у сусіднього племені викрадемо корів, а зло - це коли сусіднє плем'я у нас викраде корів."
Бабенко Юрій

Сообщение NEMO » 15 фев 2012, 07:10

NEMO
Site Admin

Пред.След.

Вернуться в история&факты