Якість доступу до мережі интернет.ИСП.

трудовые будни Боровские

Якість доступу до мережі интернет.ИСП.

Сообщение Albert » 11 апр 2013, 13:57

Доброго дня, форумчани! Яка є можливість приєднатися до мережі в Ч.Мотовилівці? Чи є вибір? Чи користується хто "ПиплНет", "Интертелеком"? дякуючи форуму тільки що знайшов згадування "не злим, тихим словом" провайдера "Аватар", то ж спробую знайти і взнати більше, але мене цікавить Червона Мотовилівка.
Вибачте за питання "чайника", але ж у кого питати? :roll:
Альберт.
Albert

Re: Якість доступу до мережі интернет.ИСП.

Сообщение Гретт@ » 11 апр 2013, 20:19

В свое время пользовался вот таким модемом http://www.mts.com.ua/rus/equipment_cnu.php
Работал стабильно и по приему нормально,но скорее всего их уже не выпускают,в линейке модемов смотри.
Гретт@

Сообщение Ьorova » 11 апр 2013, 20:33

Я в Боровой и у меня Аватар. Пока довольна..
Ьorova

Сообщение Albert » 12 апр 2013, 05:39

Albert

Сообщение lima » 12 апр 2013, 06:20

советую обратиться в Киеве, Фастове к продавцам интертелекома. Они дадут тестовый модем. А если контора нормальная, то приедет парень с кучей модемов и антенами и будете тестить.
можно к этим , но в Фастове будет дешевле.

Если мне изменяет память, то Аватар дотаскивал свою сеть до ЧМ. Писали на тогда еще живом форуме. Советую связаться.

До подключения к Аватару пользовал пиплнет с антеной, честно скажу - не ахти, но уже года 3-4 прошло, может стало лучше.
lima

Сообщение -140 » 12 апр 2013, 06:38

http://stugna.net.ua/ :arrow:
наздоровье
-140

Сообщение Romansis » 25 апр 2013, 11:16

Вельми шановний Albert, якого доречі легко впізнати по лояльному ставленні тільки до Wi-Fi доступу, вже консультувався що до можливості підключення до мережі STUGNA. Ціна питання була обговорена, лишалося вирішити технічні нюанси.
Цитата: "Що до мого запиту, то враження наступне - слабувато, м'яко кажучи.Якість надання послуги "Аватаром" не задовольняє користувачів, а тарифи хоч і не зухвалі, порівняно з провінційними, але ж питома вага освіченої публіки висока і.....не така вже й провінція!"
Саме Аватар відкрив вікно в мережу "незадоволеним користувачам" в ч. Мотовилівці. Порівнюючи з "ві-фі" модемом, та "диал-ап" що в них були.
Цитата: "Перепрошую, може я помилясь, але не бачив розвинутої мережі кабельної каналізації, щоб там сховати ОПТО."
Ви дійсно помиляєтесь, "вся розвинута каналізація ОПТО" висить на опорах.
Цитата: "Я впевнений, що Wi-Fi прийде упродовж 2 років не більше, так само, як змінився "диал-ап" з "шаленою" на той час швідкістю 33600."
Колись все змінится на краще, і жити стане легше.
Romansis

Вернуться в Будни