Перелік постійної допомоги

трудовые будни Боровские

Re: Перелік постійної допомоги

Сообщение anet » 05 сен 2012, 19:03

Шановний пан Бабенко то яку конкретну політ силу ви пропонуєте?
anet

Сообщение Бабенко Юрій » 06 сен 2012, 06:22

Шановна пані anet. Яуби у мене була достатня фінансова база, я запропонував би Вам політ силу. А позаяк у мене таких можливостей немає, то Вам уже пропонують і без мене.
І переважна більшість того, що пропонується в плані ідеології щось маловиразне. В нас більше боряться не ідеології, а мафіозні клани. Переважає ідеологічна безпринципність і принцип нагребти якомога більше бабла, причому зверху і до низу. Приклад, будь-ласка, що називається проста собі людина картопельку садить в одному кінці городу для себе, а в іншому, напханому різною гидотою - на продаж. Нерідко, бізнесмен "заробивши" на людському горі, здоров'ї, виснажуючи природний ресурс, розпочинає "благодійну" діяльність, а ми, починаємо розливатися солов'ями, якого чудового патрона ми маємо. Наголошую, що я тут зовсім не маю на увазі пана Бойка. Якщо так буде продовжуватись і далі, то українці вимруть як динозаври.
Що стосується моїх переконань, то я за українську Україну, інакше ця держава не має ніякого сенсу.
Последний раз редактировалось Бабенко Юрій 07 сен 2012, 08:01, всего редактировалось 1 раз.
Бабенко Юрій

Сообщение Levchuk » 06 сен 2012, 12:59

Levchuk

Сообщение anet » 07 сен 2012, 18:43

anet

Сообщение Бабенко Юрій » 07 сен 2012, 19:21

"Можаритарна" політ. сила, це що таке за сила? Якась темна конячка, або каламутна водичка.
Можаритарна система доцільна лише тоді, коли балатуються безсумнівно авторитетні люди зі зрозумілою для всих позицією, інакше вона доцільна лише для тих, хто хоче Вас обвести навколо пальця, або купити.
Бабенко Юрій

Сообщение anet » 29 сен 2012, 20:42

Можаритарна система доцільна лише тоді, коли балатуються безсумнівно авторитетні люди
Нажаль в нас ці люди якраз і є з грошима ,але вони вихідці з різних партій і ми не всилі передбачити куди вони завтра прєднаються,але остаточно вирішила для себе що нинішна влада повинна мати гідну опозицію,інакше ми дійсно як динозаври вимремо!!!!
anet

Пред.

Вернуться в Будни