Romansis писал(а):Откройте тему "Рыбалка"
..открыли такое, оно тут теперь: viewtopic.php?f=36&t=817&p=5419#p5419
Romansis писал(а):Откройте тему "Рыбалка"
Jek писал(а):Доброго дня, шановний Адміністраторе.
Час від часу заходжу на сайт, продивляюсь новини, статті.
Хотілось би запропонувати вам,щоб під кожну статтю ,яку публікуєте, Ви включили обговорення, щоб люди могли писати свою думку по тій чи іншій статті , адже при обговоренні досягається консенсус.
Дивлячись на багато публікацій , то складається враження, що Ви хочете, щоб люди тільки побачили, але сказати свою думку не мали змоги сказати(в даному випадку-написати), то ж давайте поважати один одного і вести діалог, а не монолог!!!!!
S@mson писал(а):довожу до вас, що подібні обмеження (постінг) введені для пригнічення і ускладнення життя різних ботів на форумах. Коли ви наберете необхідну кількість схвалених постів (5 шт) вас система автоматично переведе з групи "нові користувачі" в групу "зареєстровані користувачі" і це обмеження буде зняте. Сподіваюсь на розуміння.
Фламинго писал(а):Добрый день. ..
Да, я не писала мого сообщений, но за весь период моей регистрации было пропущено аж одно..))) Не знаю как там "життя ботів " (а не заинтересованных в форуме форумчан) , но с такой интенсивной борьбой на форуме я сталкиваюсь впервые...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1